8 фільмів, які варто переглянути усім батькам
Все для сімей
21.07.2021
Інколи хороший фільм може стати хорошим вчителем. Головне – обрати і виділити час на його перегляд. Щоб зекономити вам час, ми вже зробили підбірку здубовуючих фільмів.

Рекомендуємо дивитися їх в сімейному колі та обговорити ті епізоди, дії героїв, які найбільше перегукуються особисто з вами. Діліться своїми відкриттями один з одним. Нехай цей час буде корисним для вас та вашої родини.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Історія однієї сім'ї" (2018)  

У центрі сюжету знаходяться Чарлі і Еліс - молоді закохані, які готуються до народження свого первістка. Незважаючи на те, що їх лякають труднощі, пов'язані з появою дитини, вони мають намір зробити все можливе, щоб стати хорошими батьками. З плином часу сім'я Еліс і Чарлі поповнюється ще кількома дітьми, проте недоліки в їх поведінці наштовхують героїв на думку, що їм необхідно вибрати інший метод виховання. Намагаючись знайти правильне рішення цієї проблеми, подружжя з подивом виявляють, що ефективний спосіб виявився набагато ближче, ніж вони припускали ...

Дивитися тут.

“Неплановане” (2019)

Кінострічка, яка побила всі рекорди переглядів глядачів. Фільм розповідає історію Еббі Джонсон — колишньої директорки абортивної клініки «Planned Parenthood» у Штатах. Як одна з наймолодших директорок клініки, Еббі була співвідповідальна за проведення понад 22 тисяч абортів. Вона була речницею цієї справи, бо вірила в неї. Так було, доки вона не побачила на власні очі те, що перевернуло її життя. На апараті УЗД було чітко видно, як абортована дитина старалася відбитися від інструментів, утекти від того, що розривало її по шматках. У листопаді 2009 року Еббі Джонсон подала у відставку та приєдналася до руху «Pro Life». У 2011 році стало відомо, що вони з чоловіком вирішили прийняти хрещення, причому в Католицькій Церкві, вчення якої найбільше відповідає поглядам захисників життя.

Дивитися тут.

"Відважні" (2011)

Співробітники правоохоронних органів Адам Мітчел, Натан Хейс, та їхні колеги охоче беруться за вирішення самих складних ситуацій, які тільки може приготувати їм не проста професія. Однак раптово вони зустрічаються з труднощами, до яких ні один з них не був готовим — з проблемами батьківства! Повністю віддаючи себе роботу, вони незабаром помічають, що їхні діти починають все більше від них віддалятисяю Чи вдастся їм захистити тих, хто для них дорожчий за життя?

Дивитися тут.

"Нобл" (2014)

У фільмі показано життя Христини Нобл, її важке дитинство, в якому вона втратила маму, а її батька позбавили батьківських прав за пияцтво. Закінчивши школу-інтернат, вона зустрілася з жорстокою реальністю життя, самотністю, зґвалтуванням і невдалим шлюбом. Дивно як пройшовши стільки труднощів і випробувань в житті, вона мала мрію від Бога служити для країни В'єтнам. У 1989 році вона відправляється туди.

Дивитися тут.

"Хористи" (2004)

Франція. 1949 рік. Історія про вихованців інтернату та їхнього вчителя Клемана Матьє. Останній зайняв цю посаду без особливого задоволення. Втім, опинившись у середовищі із нещасливими дітьми та жорстокими вихователями «Дна ставка» (так називається цей навчальний заклад для важких підлітків), Клеман вирішив, що це його шанс змінити місцеву методику «акція – реакція», коли за щонайменшу провину дітей карають, не проводячи «людської» пояснювальної роботи.

Організувавши хор, Матьє бачить, що діти знаходять спільний інтерес до музики – хоч і не одразу. Однак виявляється, що систему зламати не так просто – сам директор проти розвитку талантів. Та перед звільненням новий учитель встигає змінити долі принаймні кількох вихованців на краще.

Дивитися тут

"Чудо" (2018)

З одного боку хлопчик Август (Оггі) Пулман такий самий як і інші хлопці його віку — любить ходити на дні народження до друзів, грати в комп’ютерні ігри, фанатіє від фільму “Зоряні війни”, грає зі своїм собакою, свариться і мириться зі старшою сестрою. А з іншого боку — він зовсім не такий як інші хлопчаки… По-перше, Август ніколи не ходив до звичайної школи — з першого класу з ним вдома займалася мама. По-друге, Август переніс 27 операцій: через дуже рідкісну генетичну хворобу в Августа майже немає обличчя. І ось такий хлопчик має піти до школи. Вперше. До звичайних дітей.

Дивитися тут

"Чудеса з небес" (2016)

Родина Крісті та Кевіна Бім — благополучна та щаслива: вони мають великий дім та трьох чудових дочок. Але одного дня трапляється біда, середній дочці Анні ставлять страшний діагноз. Важка хвороба швидко вбиває дитину, і ніяке лікування не допомагає. Та Крісті не змиряється зі смертю дочки та щиро вірить, що разом вони подолають цей нелегкий шлях і що вони таки стануть свідками свого власного дива.

Дивитися тут.

"Талса" (2020)

Байкер Томмі Колстон — безнадійний наркоман. Коли він з’ясовує, що в нього є колись загублена дочка на ім’я Талса, то неохоче приймає дев’ятирічну дочку у свій дім. Проте намагається тримати її подалі від свого пораненого серця. Але сильна маленька дівчинка намагається використати свою тверду віру, щоб врятувати Томмі від його залежностей. Коли стається трагедія, Томмі змушений зіштовхнутись зі своїми демонами та намагається стати батьком мрії для Талси. Це зворушлива історія про викуплення, родину та прощення навіть у найсмутніші часи…

Дивитися тут.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Все для сімей