85-річчна бабуся на ходунках євангелізувала кожен дім у своєму районі
Європа та світ
18.01.2022
Лету Оуенс зі штату Кентуккі натхнула євангелізаційна місія «Євангеліє в кожен дім». Не зважаючи на те, що їй 85-років і вона може ходити лише на ходунках, жінка не зупинилася на шляху до своєї цілі й вирішила, що євангелізує кожен дім у своєму районі.

«Мені ледве вдалося пересуватися за допомогою ходунків. Я б фізично не змогла так далеко зайти, але Бог дав мені сили», – сказала Оуенс, член баптистської церкви м. Хеврон.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В супроводі зі своєю подругою вона залишила пакети з Євангелієм в кожному будинку по сусідству, а також завела багато нових друзів за яких пообіцяла молитися.

Лета пояснила, що спонукало її до такого героїчного вчинку: «Я не встигла познайомитись з кількома новими сім'ями в нашому районі. Святий Дух сказав мені: Лета, як ти можеш просто сидіти, коли твоя церковна родина запрошує своїх сусідів прийти до церкви й віддати своє життя Ісусу, а ти навіть ніколи не намагалася цього зробити».

«Я навіть не знала свого сусіда, — сказала Оуенс. «Перше, що я запитала його, чи він християнин. Він мені навіть розповів про свій план спасіння, так я переконалася, що він християнин. Це дало мені сміливість продовжити».

Читайте також: Футбольного тренера у США звільнили за молитву на полі. Тепер Верховний суд розгляне його справу

«Я хотіла б мати можливість повернутися і відвідати їх знову», – сказала Оуенс. «Я молюся за них і це найбільше, що я можу зробити… Я сподіваюся, що я справила на них враження, щоб вони також захотіли познайомитися зі своїми сусідами, тому що коли ви не знаєте свого сусіда, це дуже погано».

В рамках програми Кентуккійської баптистської конвенції, церкви євангелізували майже 2 мільйони будинків та поповнилися новими членами. Оуенс була одною із перших членів Хевронської баптистської церкви, які євангелізували вже понад 5000 домівок та продовжують свою роботу.

За матеріалами: baptistpress.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світДобрі справи
Останні новини
Останні новини