У Вашингтоні відбувся 73-й Національний день молитви США
Національні молитовні сніданки
06.05.2024
2 травня у Вашингтоні відбувся 73-й щорічний Національний день молитви США

Захід цього року під гаслом “Вознеси слово — освіти світ”, взятим з біблійного вірша 2 Самуїла, акцентував увагу на силі світла у боротьбі з темрявою сучасного світу.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Кеті Бранзелл, президент Національної робочої групи з проведення Дня молитви, у розмові з телеканалом CBN висловила занепокоєння з приводу поширення “темряви” у сучасному суспільстві, особливо в освітніх установах, пише poklik.mediа.

“Темрява — це відсутність світла, і ми, возносячи Слово, зможемо просвітити цей світ”, — сказала вона.

Щорічний захід, який був заснований Конгресом у 1952 році й узаконений президентом Гаррі С. Труменом, закликає американців до смирення перед Всемогутнім Богом, звернення за Його проводом, мудрістю та благословеннями. Бранзелл наголосила, що події, такі як безлад та антисемітські протести, мають стати предметом християнських молитов.

Женні Аллен, автор і спікер, стверджує, що молодь, особливо покоління Z, відкрите до повернення до віри.

“Вони готові відмовитись від світських цінностей і прагнуть духовної альтернативи,” — поділилася вона в інтерв’ю телеканалу CBN.

Враховуючи суспільно-політичний розкол у країні, Національний день молитви співпрацює з ініціативою “Національний вікенд єдності”, що збирає церкви для проповіді єднання та служіння громадам.

Єпископ Дерек Герьє з церкви Grace, один із засновників руху, зазначив: “В часи передвиборчої кампанії, коли єдність вкрай потрібна, ми можемо об’єднатись навколо того, що нас об’єднує, а розбіжності відходять на другий план.”

Джерело: poklik.mediа

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиЄвропа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини