90% трансгендерів мають проблеми з психологічним здоров'ям
Загрози та виклики
11.10.2022
Нове дослідження виявило, що більшість молодих ірландців, які бажають змінити гендер, страждають від проблем психічного здоров’я.

Про це повідомляє The Christian Institute

Дослідження, опубліковане в Irish Journal of Medical Science, виявило, що майже половина 18-30-річних, які відвідували Національну гендерну службу (NGS) протягом останніх шести років, страждали від депресії.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Медичні картки 167 пацієнтів NGS показали, що 49 відсотків мали депресію, 26 відсотків відчували тривогу, а 15 відсотків повідомили про поганий настрій.

З 2005 по 2020 рік щорічна кількість звернень до гендерної служби зросла в – із шести до 282.

Дослідження показало, що в одинадцяти відсотків пацієнтів був діагностований розлад спектру аутизму (РСА), у порівнянні з приблизно 1,2 відсотками в загальній популяції.

В Англії Річі Херрон планує подати до суду на NHS, заявивши, що клініка, яку він відвідав, не врахувала її психічний розлад та змусила її зробити «найбільшу помилку» в житті, перенісши операцію, яка призвела до безпліддя.

У 2014 році Сінейд Вотсон направили до Гендерної служби Сандіфорд у Глазго, де її не запитали про можливі причини її депресії.

Пізніше вона перенесла серйозну операцію, намагаючись жити як чоловік, але це не допомогло позбутися депресії.

Уотсон зараз працює радником батьківської групи Genspect, яка допомагає батькам, чиї діти борються з гендерною дисфорією.

Загрози та виклики