Адміністрація Трампа виступає проти чипізації людей, яку лобіює Білл Гейтс
16.04.2020
Адміністрація Трампа виступила проти запропонованої цифрової системи відстеження вакцинацій, оскільки це є порушенням особистої свободи

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Відстеження за допомогою імплантатів було запропоновано технократичним олігархом Біллом Гейтсом, який намагається використати пандемію коронавірусу для проведення обов'язкових щеплень та впровадження електронної системи відстеження вакцинацій.

«Зрештою ми будемо мати цифрові сертифікати, які покажуть, хто вилікувався або пройшов нещодавно тестування, також вони допоможуть прослідкувати, чи було поставлено людині вакцину», сказав Гейтс під час виступу у рубриці «Ask Me Anything» на Reddit.

Проте Reuters повідомляє, що Білл Гейтс не пропонував вводити імплантати, а просто згадав про можливість «цифрового сертифікування» людей в медичних цілях.

Читайте також: Хто отримає одноразову грошову допомогу у сумі 1000 гривень. Роз’яснення Мінсоцполітики

Генеральний прокурор США Білл Барр скептично ставиться до ідеї Гейтса щодо введення людям цього імплантату. Він сказав, що занепокоєний ідеєю «стеження за людьми у цілому, а особливо протягом тривалого періоду часу». Барр також сказав, що його «дуже турбує слизький шлях, яким вони підуть, якщо продовжать посягання на особисту свободу».

Як відомо, генппрокурор Бар є християнином, і заявив що американська влада орієнтується на юдео-християнську систему цінностей, на якій була побудована Америка.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами bluntforcetruth.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!