Двоє американців біжать через всю Україну та об'єднують людей для підтримки України
Допомога під час війни
19.09.2024
Американська пара спортсменів Тайлер і Ніккі Чей біжать через всю Україну, щоб привернути увагу світу до війни та її наслідків

Проект «Don't Can't for Ukraine!» («Ні... Можу заради України») має на меті не лише продемонструвати фізичну витривалість спортсменів, але й духовну витримку тих, хто щодня стикається з наслідками війни. Тайлер і Ніккі будуть бігти понад 1200 кілометрів — від кордону з Румунією до лінії фронту на Сході України.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Цей проект організували благодійний фонд «Reaching Beyond Ourselves», «Республіка Пілігрим», «Капеланський батальйон Маріуполь» та Церква Добрих Змін. Забіг стартував вранці 9 вересня в Карпатах. До американських бігунів долучилися і діти з «Республіки Пілігрим», капелани та нацгвардійці, пише c4u.org.ua.

Тайлер і Ніккі Чей вже пробігли шлях Карпатами, Івано-Франківську та Тернопільську області і вирушають до Хмельницького. Попереду на маршруті Вінниця, Умань, Кропивницький, Кривий Ріг, Дніпро, Запоріжжя...

Цей забіг — не один марафон, але велика подорож, яка включає відвідування поранених в госпіталях та інші заходи по всій Україні. Бігуни вже здолали понад 7 марафонів і попереду ще довга дорога. Місцеві жителі зустрічали їх з радістю й теплими усмішками.

Цей забіг є не лише спортивною чи символічною подією. Він має цілком практичну місію – допомогти відновити зруйновані українські громади й надати підтримку тим, хто втратив усе внаслідок війни. Цей проект ставить за мету залучити якомога більше людей і організацій для допомоги українцям, нагадати світові, що Україна потребує  підтримки не тільки сьогодні, а й у майбутньому, адже мільйони людей втратили житло і зазнали наслідків війни на довгі роки.

Сьогодні Тайлер і Ніккі продовжують свій шлях, надихають і об’єднують інших для спільної підтримки і відновлення України.

Детальніше про проект дізнайтеся на сайті.

Джерело: c4u.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниХристиянський світЄвропа та світСуспільство
Останні новини
Останні новини