Американський Президент Трамп закликав американців "зосередитися на молитві та зростати в особистих стосунках з Богом" у Пасхальному посланні.
Європа та світ
12.04.2020
Перед брифінгом щодо протидії розповсюдження коронавірусу в п'ятницю президент Трамп проголосив Пасхальне послання, закликаючи американців "зосередитися на молитві, роздумах та зростанні в особистих стосунках з Богом"

"У цю Страсну п'ятницю християни з усього світу згадують страждання та смерть на хресті нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа", - сказав Трамп на брифінгу в Білому домі. "У великодню неділю ми святкуватимемо Його славне воскресіння".

"Я прошу всіх американців молитися, щоб Бог зцілив наш народ; приніс затишок тим, хто сумує; надав сили лікарям, медсестрам та медичним працівникам; повернув здоров’я хворим; і відновив надію в кожній людині, яка страждає. Наша нація це подолає як ніколи раніше ».

Президент визнав, що "багато сімей" молилися "за мене і за мою родину". Він сказав: "Я відчуваю ваші молитви і за це я вами вічно вдячний".

Трамп подякував "нашому чудовому віце-президенту (Майку Пенсу) та його прекрасній дружині, яку ми всі добре знаємо, пані Карен, за неймовірну роботу, яку вони виконують, і за службу не тільки країні, але і за службу Богові".

Трамп процитував пророка Ісаю: " Бо темрява окриває землю, і темнота народи, а над тобою Господь сяє: слава його з'явилась над тобою. Устань, засяй! Зійшло бо твоє світло, слава Господня засяяла над тобою!

Поки Америка «бореться з невидимим ворогом», - продовжив Президент, - «ми ще раз стверджуємо, що американці вірять у силу молитви. Ми дякуємо за величність творіння та за дар вічного життя. І ми покладаємо свою довіру в руки Всемогутнього Бога ».

У своїй молитві, яка відбулася після Пасхального послання Трампа у Білому домі, єпископ Джексон, старший пастор Fall Church в місті Чесапік, штат Вірджинія, подякував Президенту за те, що він залучив церкви до боротьби з пандемією та його мудре керівництво країною.

На брифінгу штабу Білого дому щодо протидії розповсюдження коронавірусу Трамп заявив, що планує відвідувати Пасхальне онлайн-богослужіння в неділю, яке проводитиме пастор Роберт Джеффрес з Першої Баптистської Церкви м. Даллас, штат Техас.

"У нас буде Пасхальна неділя, і я буду дивитися пастора Роберта Джеффреса. Він молодець", - сказав Трамп. – «Я буду дивитися його на ноутбуці. Ноутбук - це не те само, що бути в його церкві чи відвідувати іншу церкву. Геть не те»

Пастор Джеффрес також є членом Духовної Консультативної Ради Трампа.

Джерело: https://www.christianpost.com/

Європа та світ