У Києві на Святі Подяки виступить Andrey Chmut Band feat. ANYANYA з програмою “The Sound of your songs”
Всеукраїнське Свято подяки
01.09.2021
Спеціальний подарунок для гостей Свята Подяки — виступ Andrey Chmut Band feat. ANYANYA з програмою “The Sound of your songs”

“The Sound of your songs” - це авторська музика, поєднання джазових і латино-африканських традицій, інструментального драйву і вокальної харизми.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Андрій Чмут - український саксофоніст, композитор і продюсер. Андрій працював з безліччю відомих зарубіжних та українських музикантів, серед яких Боб Джеймс, Джамала, Тіна Кароль, Ерік Мур, Хуліо Іглесіас-молодший, Тейлор МакФеррін та багато інших артистів.

Дебютний альбом Andrey Chmut Band "Smoothability», що вийшов на лейблі Skytown Records, увійшов до 10 кращих українських альбомів року за версією премії Aprize 2019 від Радіо Аристократи. Композиція Moving Forward з альбому «Smoothability», яка була записана спільно з американським джазовим піаністом і продюсером Бобом Джеймсом, стала топовою композицією на американському радіо-гіганті Sirius XM і протрималася понад рік в ротації.

Андрій Чмут заснував два колективи — KVANT та Gospel Company.

Склад Andrey Chmut Band:

Андрій Чмут — саксофон;

Ігор Агріч — клавіші;

Нікіта Наконечний — гітара;

Джордж Ивез (George Iweze) — бас-гітара;

Тебе Фатонаде (Tobi Fatonade) — барабани.

Аняня Удонгво - фіналіст «Голосу країни», який відомий своїм дивовижним голосом і не менш дивовижною історією. Співаку довелось пережити операцію на горлі, лікарі йому говорили не співати. Але молитва творить чудеса! Сьогодні Аняня є відомим виконавцем та порадує вас своїм співом на Святі подяки.

Запрошуємо 12 вересня 2021 року разом з рідними і друзями відвідати Свято Подяки в Києві та разом прославити Бога і подякувати Йому за всі благословіння. 

Також цього року, з нагоди 30-річчя незалежності України, запрошуємо усіх приходити на Свято у вишиванках! 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Всеукраїнське Свято подяки