Байден на Національному молитовному сніданку закликав молитися за мир у Газі та Україні
Національні молитовні сніданки
06.02.2024
На Національному молитовному сніданку 1 лютого президент США Джо Байден закликав молитися за мирне вирішення конфліктів у Газі та Україні, а також попросив американців бути єдиними перед обличчям викликів

У промові перед членами Конгресу на міжконфесійному заході Байден, який є католиком, згадав про плоди Святого Духа, включаючи мир.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це інформує OSV News, йдеться на risu.ua.

«Ми не лише молимося за мир, ми активно працюємо задля миру, безпеки та гідності ізраїльського та палестинського народів», — сказав Байден, додавши, що він продовжує працювати над поверненням заручників.

«Подібно до того, як ми працювали заради миру, безпеки та гідності українського народу, оскільки він демонструє неймовірну рішучість і стійкість проти агресії (президента Росії Володимира) Путіна, — додав він. — ми повинні продовжувати допомагати. Це наша відповідальність як нації допомагати один одному, підтримувати справедливий і міцний мир за кордоном і тут, удома».

Байден також закликав відновити дух національної єдності. Він сказав, що ідея Америки — це заклик «протистояти ненависті», оскільки ми всі «створені рівними».

«Це моя молитва, пам’ятати, хто ми є. Ми — Сполучені Штати Америки, — сказав він. — Немає нічого, і я кажу це щиро, нічого, що виходить за межі наших можливостей, якщо ми будемо діяти разом».

Джерело: risu.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Національні молитовні сніданкиДопомога під час війниЄвропа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини