Губернатор Міссісіпі заявив, що Байден «підштовхує дітей до трансгендерності»
Європа та світ
13.02.2021
Губернатор Міссісіпі розкритикував нову політику адміністрації Байдена щодо гендерної ідентичності яка дозволяє школам пускати в жіночий спорт та жіночі роздягальні чоловіків, які ідентифікують себе як жінки.

Внаслідок таких рішень держави, у Коннектикуті два хлопчика, які ідентифікують себе як дівчата, виграли 15 титулів на державних змаганнях з бігу для дівчат, повідомляє Christianheadlines.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Я розчарований діями президента Байдена, який змусив молодих дівчат, змагатися з біологічними хлопцями щоб мати доступ до легкої атлетики», - написав губернатор Тейт Рівз. «Це обмежить можливості для багатьох дівчат, серед яких і мої дочки. Це погане рішення і воно шкодить Америці».

"Я просто не розумію, чому політики штовхають дітей до трансгендерності", - додав він. «Я, звичайно, не розумію, чому Президент вирішив зробити це питання пріоритетним у свої перші дні роботи. Моє серце болить за дівчат по всій Америці, які програють у цьому радикальному соціальному експерименті ".

Це повідомлення республіканця Тейта у Facebook, набрало тисячі «лайків». В кращих коментарях висловлювалась подяку за сміливу позицію і побажання Божих благословінь в відстоюванні політики здорового глузду.

Минулого тижня легенда тенісу Мартіна Навратілова і коаліція активісток жіночого спорту заявили, що це несправедливо дозволяти трансгендерним дівчатам і жінкам, які мали повне або часткове статеве дозрівання в чоловічої статі, брати участь в змаганнях разом зі спортсменками жінками.

Те, що ми бачимо вище є наслідком продуманої політики нав'язування гендерної ідеології, яка спершу приходить під парасолькою "толерантності та рівності прав", а згодом вмішується у всі сфери життя та зрештою стає руйнівною для молодого покоління.

Закликаємо активно відстоювати сімейні цінності та молитися, аби наші політики не йшли на догоду ліберальним силам та відстоювали національні моральні та духовні цінності.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини