Баптисти оголосили збір допомоги для постраждалих від повені
29.06.2020
«Наша увага зараз прикута до Західної України, де намагаються ліквідувати наслідки негоди і затоплення. Ми, як церква, найперше виявляємо співучасть через ревні молитви до Господа. Тому закликаємо усі наші церкви до посту і молитви про подолання наслідків цього екологічного лиха», — йдеться на сайті Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Але ми не тільки молимося, ми хочемо бути дієвими і практичними в нашій любові. Тому що тільки так ми можемо виконати другу заповідь Ісуса Христа, Який сказав «Полюби ближнього, як самого себе».

Люди потребують нашої допомоги, тому, якщо Бог побуджує ваше серце, ви можете надіслати кошти на рахунок ВСЦ ЄХБ. І ми згодом проінформуємо вас на сайті Братства про те, що ми змогли разом зібрати на цю допомогу. Вся ваша допомога буде передана обласним об’єднанням, де найбільше постраждали люди.

Читайте також: Папа Римський закликав молитися за постраждалих від паводку в Україні

Це час солідарності. Час єднання. Це час бути разом. Бо ми одна велика українська сім’я. Через негоду Бог говорить до нас і вчить нас любові та співучасті. Вчить нас розділяти радість і переживаннях одне одного. Наша молитва до Господа: «Боже, збережи наш народ. Боже, благослови Україну!»

Здійснення благодійних внесків і пожертвувань за посиланням

Дуже просимо повідомити нас текстовим повідомленням, вказавши прізвище і суму здійсненого вами добровільного внеску (СМС, Вайбер, Телеграм).

Телефон офісу ВСЦ ЄХБ +38 (067) 656-80-52.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: baptyst.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!