Як налаштувати батьківський контроль на ПК, телефоні і телевізорі
Все для сімей
20.09.2024
Створіть безпечний цифровий світ для дитини

У сучасному світі важливо контролювати, як діти взаємодіють із цифровими пристроями. Залежно від пристрою, будь то ПК, смартфон або телевізор, налаштування батьківського контролю може відрізнятися, але вони дозволяють встановлювати обмеження на використання застосунків, сайтів і контенту.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про те, як налаштувати батьківський контроль на найпопулярніших пристроях, забезпечивши безпеку вашої дитини, розповідає РБК-Україна з посиланням на платформу Avosmart, яка фокусується на цифровому благополуччі та батьківському контролі.

Налаштування батьківського контролю на комп'ютерах та ноутбуках

Комп'ютери на базі Windows

Windows 10 надає вбудовані функції батьківського контролю, які дозволяють керувати часом використання екрану, фільтрувати контент та відстежувати історію переглядів.

Щоб увімкнути їх, перейдіть до "Параметри", потім "Сім'я та інші люди" і дотримуйтесь інструкцій, щоб додати обліковий запис дитини.

Комп'ютери Mac

На Mac ви можете налаштувати батьківський контроль через "Системні налаштування", а потім "Батьківський контроль". Це дозволяє створити окремий обліковий запис для вашої дитини з індивідуальними налаштуваннями та обмеженнями.

Налаштування батьківського контролю на смартфонах та планшетах

Android-пристрої

На пристроях Android батьківський контроль можна налаштувати через Google Play Store. Перейшовши у "Налаштування", потім "Батьківський контроль Avosmart". Ви можете регулювати тип контенту, який можна завантажувати або купувати.

iOS-пристрої

Для пристроїв iOS Apple надає функцію під назвою "Екранний час", доступ до якої можна отримати через "Налаштування". Ця функція дозволяє вам контролювати використання, планувати час та встановлювати обмеження для певних застосунків.

Включення батьківського контролю на Smart TV та потокових пристроях

Смарт-телевізори

Більшість Smart TV пропонують батьківський контроль, доступ до якого можна отримати через "Налаштування" на пристрої. Це дозволяє блокувати певні канали або встановлювати обмеження на перегляд на основі рейтингів TV.

Джерело: РБК-Україна

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Все для сімейМолоде життяЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини