Четверта частина фільму «Бог не помер: ми люди» присвячена свободі слова та релігії (ВІДЕО)
Культура і творчість
19.07.2021
Восени 2021 року вийде четверта частина фільму «God’s Not Dead: We the People» («Бог не помер: ми люди»). Кінострічка відображає проблеми останніх років щодо загрози «свободі слова та релігійних свобод як основного права на навчання дітей»

В резюме до фільму йдеться, що служитель Дейв покликаний захищати групу християнських сімей домашнього навчання. Він здивований втручанням уряду і вірить, що їхнє право навчати власних дітей – це свобода, за яку варто боротися.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дейва викликали у Вашингтон, округ Колумбія, для засвідчення показань на знакових слуханнях у Конгресі, які визначать майбутнє релігійної свободи в країні на довгі роки, пише slovoproslovo.info.

У фільму «God’s Not Dead: We the People» служитель Дейв став предметом нападок через свої переконання. Він об’єднує групу віруючих, які не піддаються тиску того часу. Від них вимагають не показувати свою віру.

Партнер і засновник Pinnacle Peak Pictures наголосив, що ми маємо честь надати нашій вірній аудиторії ще один внесок у франшизу «God’s Not Dead: We the People», що забезпечує нездоланний, своєчасний та переконливий меседж. Теми цього фільму відображають заголовки новин і закликають віруючих залишатися сильними у своїй боротьбі за захист своїх духовних прав і свобод, дарованих Богом.

Читайте також: Мессі подякував Богу за перемогу та побив рекорд за кількістю лайків серед спортсменів

Серед акторів цього фільму – Девід А.Р. Уайт, Ісая Вашингтон, Антоніо Сабато молодший та християнська художниця Франческа Баттістеллі, яка отримала Ґреммі.

Серед інших учасників фільму «Бог не помер: Ми люди» – Вільям Форсайт та суддя Жанін Пірро.

Четверта частина – це наступний розділ кінострічок, заснованих на вірі. Проєкт розпочався у 2014 році з фільму «Бог не помер», у якому знявся Кевін Сорбо. Ставши одним із найприбутковіших вірних фільмів усіх часів, фільм заробив на касах понад 65 мільйонів доларів.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчістьХристиянський світ