Бог звільнив від гoмоceксуaльності довжиною в 27 років: ексгeй зняв фільм-свідчення (ВІДЕО)
Надихаючі історії
23.02.2021
Колишній гей, який 27 років мав гомосексуальні стосунки, але потім навернувся до Бога, зняв фільм-свідчення про звільнення від цього гріха

Записуючи цей фільм, чоловік сподівається, що ті, хто спостерігає за ним, кинуть своє гріховне життя і звернуться до Ісуса, Котрий здатний звільнити від усякого гріха.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ІА Світогляд з посиланням на Fronda.

Девід виховувався у християнській родині. Він відвідував церковні служіння, але для нього це не означало боротьбу зі спокусами. Коли йому було 16, він вперше переспав із чоловіком. Після конфлікту з батьками Девід розпочав самостійне життя, гроші на яке мав після служби у флоті.

Йому ставало гірше, він почав вживати наркотики, був сексоголіком. Девід упав на дно, де вже не бачив сенсу життя. Втративши роботу, про яку мріяв, чоловік навіть хотів покінчити життя самогубством, але потім подумав, що «на Бога завжди є надія». На щастя, він відступив від цього останнього кроку, який вів до прірви.

Девід постійно шукав щастя у нелегальній роботі та наркотиках. У його серці ніколи не було спокою, він не приймав себе, депресія руйнувала його.

Читайте також: МОН до християнської етики добавило предмет, який популяризує гендерну ідеологію

Життя Девіда змінилося, коли він зустрів справжнього християнина, який змусив його зрозуміти, що з таким способом життя він не може бути християнином. Тоді Девід цього не зрозумів, бо диявол засліпив йому очі. Його очі відкрилися під час читання Біблії, і він почав розуміти, що Бога турбують його гріхи.

Але після цього Біблія стала турбувати його гей-партнера! Партнер Девіда відчув «загрозу» і раптово почав хулити Бога. Як тільки Бог відкрив Девіду істину, розпочалася справжня духовна битва. Девід ще не був зрілим, щоб зректися свого гріха, він хотів залишити цей гріх для себе.

Однак йому довелося багато чого зробити для того, щоб змінити своє оточення на християнське і дійсно покаятися у своєму гріху.

Записуючи цей фільм, Девід сподівався, що ті, хто його подивляться, залишать своє гріховне життя і звернуться до Ісуса, Котрий здатний визволити від усіх гріхів.

Фільм можна переглянути з субтитрами.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії