Богу хочуть присвоїти гендер замість статі. Нові атаки на церкву
Загрози та виклики
13.09.2020
Нині бачимо, що ліберальні організації, окрім пропагування гендерної ідеології та ЛГБТ в суспільстві, почали активно працювати з молоддю в церквах, аби нав'язати їм гендерну ідеологію та таким чином через них нести це небезпечне вчення серед християн. Церквам треба бути на сторожі, адже можна втратити молодь у цих питаннях. Яскравий приклад бачимо нині в Німеччині, де з 11 вересня католицька студентська молодь слово «Бог» пише виключно з гендерною зірочкою: «Бог*»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє пастор і журналіст Андреас Патц на сторінці Facebook, йдеться на slovoproslovo.info.

Як пише Патц, ця новина опублікована на головному порталі Католицької церкви Німеччини і мета нової кампанії молоді, яку вони оголосили 11 вересня, є такою: «Змахнути пил з образу Бога, ініціювати обговорення питання за межами молодіжної спільноти».

Гендерна зірочка є знаком гендерного рівноправ’я між чоловічою, жіночою і «іншою» статтю. Символ, використовуваний як заповнювач, покликаний допомогти уникати вживання загального чоловічого роду. Зірочка вставляється між словом чоловічого роду і довільним доповненням жіночого закінчення.

«Геть від образу караючої, старої, сивої людини з бородою! До різноманітності Бога*, закликає молодіжна асоціація католиків. Шукати і знаходити Бога* у всьому. Це вимагає сприйняття Бога* без упереджень, зрештою Бога* не можна віднести до якоїсь статі або інших людських категорій. Гендерна зірочка повинна витягти Бога* з сексуального рівня».

Читайте також: Думку церков проігнорували. Кабмін уклав міжнародну угоду, яка небезпечна для дітей та зруйнує сімейні цінності

Асоціація «Католицька студентська молодь» (Katholische Studierende Jugend) є молодіжним об’єднанням при Католицькій церкві. Заснований рух понад 100 років тому, в 1919 році. Єзуїти, котрі заснували цей орден, ставили перед собою мету бути «природними, простими, чесними і товариськими». Організація входить в асоціацію «Німецька католицька молодь» (Deutschen Katholischen Jugend — BDKJ) і має представництва в більшості великих міст Німеччини.

Кампанія KSJ покликана, з одного боку, зробити прийняте рішення молоді найбільш видимим, звернути на себе увагу; з іншого визначити позицію молоді в питаннях, які підняла Церква. З цією метою Асоціація підготувала листівки, фотографії та стікери, які будуть поширюватися не тільки всередині об’єднання, а й за його межами, а також активно просуватися в соціальних мережах.

На своєму сайті в розділі «Про нас» вони пишуть, що є католицьким демократичним об’єднанням «школярів*ок» («katholischer, demokratischer Verband von Schüler * innen», вживаючи стосовно себе гендерну зірочку.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини