Бомба втрапила в євакуаційне авто і вибухнула за спиною водія-християнина, але Бог вступився за нього
Надихаючі історії
02.11.2023
У серці війни, коли тьма охоплює наші міста і села, історії виживання та надії стають яскравими променями світла. Одна з таких історій сталася днями біля лінії фронту на Херсонщині.

У серці війни, коли тьма охоплює наші міста і села, історії виживання та надії стають яскравими променями світла. Одна з таких історій сталася днями біля лінії фронту на Херсонщині.

Коли евакуаційний мікроавтобус  їхав до одного з населених пунктів Херсонської області для евакуації людей, то російські загарбники відслідкували його і запустили дрон з бомбою по ньому. Бомба вибухнула на другому ряду сидінь. Машина  лопнула немов повітряна кулька. За кермом авто в цей час був віруючий водій, якого звали Володимир.

«Вчора Бог показав мені в черговий раз, що Він береже і без Його волі нічого не відбувається. Я все ще шокований тим, як наш добрий друг і співробітник Вова залишився живим після того, коли бомба з дрона потрапила прямо в наш мікроавтобус у той час, коли Вова їхав до Херсонської області на евакуацію людей. Він ризикував життям. Бомба залетіла просто на ходу і вибухнула у другому ряді сидінь. Вову контузило. У нього полопалися перетинки, але слава Богу, він живий! Лікарі обіцяють, що з часом має відновитись. Моліться, будь ласка, за повне відновлення його слуху.» - розповів його колега Славік Пузанов на своїй сторінці в Фейсбук.

Відео після вибуху дивитися тут

На сторінці благодійної організації Heritage Ukraine, де служить Володимир просять молитися за нього:

«Чудовим чином Бог зберіг його, але він травмований. Пасажирів з ним не було, інакше було б ще гірше…. Живемо і цінуємо кожну хвилину, подаровану нам Богом.

Будь ласка, підтримайте в молитві нашу команду та всіх людей, яким потрібно вибратися з небезпечної зони. Ми відчайдушно потребуємо молитви! Та Божого захисту! 🙏🙏🙏

На даний момент у нас є ще одна команда на евакуації! Моліться за їхнє благополучне повернення."

Такі історії ще і ще раз нагадують нам, що сила молитви є неймовірною і що молитва кожного з нас є дуже важливою, адже завдяки цьому Бог береже наших рідних, береже волонтерів, береже воїнів-захисників.

Закликаємо посиленно молитися проти ракетних обстрілів, за воїнів захисників, за тих хто нині на лінії обстрілів, за тих хто безстрашно їде рятувати, за бойових медиків,  адже можливо завдяки цій молитві сьогодні чиєсь життя буде збережено.

 

 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини