Християнські музиканти провели 12-й онлайн-марафон Born to Worship
Культура і творчість
23.02.2021
20 лютого, у суботу, відбувся 12-й онлайн марафон Born to Worship (“Народжений славити”)

Марафон Born to Worship — це зустріч християнських виконавців з різних країн світу, під час якої вони у прямому ефірі виконують пісні, прославляють Бога та спілкуються.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє poklik.media з посиланням на пресцентр організаторів.

За словами організаторки марафону, співачки Анастасії Поло, основна ціль подібних зустрічей — це прославлення Бога, євангелізація, живе поклоніння, свідчення, молитва. Марафон подібний до вечора хвали та поклоніння, який практикують у багатьох євангельських церквах. Адже важливість поклоніння дуже велика. Під час нього люди отримують звільнення, зцілюються душевно та фізично. З Біблії дізнаємось також про те, як Божий народ вигравав битви, завдячуючи поклонінню та прославленню.

“Ми хочемо підтримувати один одного, об’єднати левитів зі всього світу та заповнити інтернет піснями про Бога”, — зазначила Анастасія.

Born to Worship — це міжнародний рух левитів з різних країн, які об’єднуються у хвалі, розповідаючи про Бога та підтримуючи піснями, свідоцтвами слухачів по всій землі. У кожному марафоні беруть участь музиканти з різних країн, і з кожною зустріччю їх стає все більше. Марафони проходять раз на 2-3 тижні. До речі, назва Born to Worship народилася з назви пісні Анастасії Поло.

12-й «забіг» онлайн марафону «Born to Worship” зібрав музикантів з України, Білорусі та США. Деякі з них вперше стали учасниками подібного заходу. Всі вони об’єдналися, щоб прославити Бога в молитві.

Читайте також: Відомий християнський гурт Not an idol виступить у Києві

У марафоні взяли участь: Анастасія Поло (США),  Роман Ващук (Україна), Валерія Горошко (США), Марина Кушнір (Україна), Сергій Курочкін (Україна, Gloria Records), Міра Боганьова (Білорусь).

“Під час зустрічі панувала неймовірна атмосфера Божої присутності. Ми молились за нашого колегу з Латвії, який, на жаль, через серйозну травму на руці не зміг вийти в ефір, адже планував грати на гітарі; співали пісні, які Бог вкладав нам у серця, ділились особистими одкровеннями щодо прославлення, поклоніння та розповідали історії народження власних пісень“, — поділилась враженнями від зустрічі співачка Марина Кушнір.

Наступного разу організатори планують запросити до участі музикантів з Ізраїлю.

Ви можете долучатись до спільноти “Born to Worship” у фейсбук чи Інстаграм, щоб слідкувати за новинами марафону. За цим посиланням можна переглянути 12-у зустріч.

Джерело: poklik.media

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Культура і творчістьХристиянський світ