Молода бразильська пара з 8 дітьми чекає близнюків: «Кожен вартий всесвіту»
Надихаючі історії
09.11.2021
Вони діляться активним, радісним сімейним життям на своїй вірусній сторінці в Instagram

Молода бразильська пара з 8 дітьми очікує близнюків у березні 2022 року. Вони підкорюють Інтернет своїми відгуками та фотографіями сімейного життя: за два тижні, відколи дружина та мати відкрили свій Instagram-аккаунт, у неї вже зібралося понад 76 тисяч послідовників! 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У них велика і щаслива сім’я, що спонукає до здорового перегляду кількох упереджень про нібито «ідеальну» кількість дітей у наш час, пише rodyna.org.ua.

«Ідеальної» кількості дітей, як каже мама Маріанна, просто не існує. Є здоровий глузд і відповідальність кожної пари за власне покликання та можливості.

 

 

Читайте також: Місіонери в Ефіопії безплатно роздали тисячу окулярів

Маріанна та Карлос Арасакі, обом 36 років, одружені 10 років, родом із Сан-Паулу, Бразилія. Кажуть, що вони завжди мріяли мати дітей, а їхнім ідеалом була велика сім’я.

Їхня мрія збувається: у них вже 8 дітей, і в березні 2022 року вони чекають на близнюків Жоао Піо та Жоземарію. 

Очікування близнюків

Як вони сприйняли звістку, що вагітні близнюками? В інтерв’ю Gshow Мар’яна розповідає: «Я пішла в кабінет свого лікаря, і вона повідомила, що все добре у нас не одна дитина, а дві! Моє серце стрибало від радості! Було справді дуже цікаво бачити двох немовлят на УЗД!»

Карлос присутній та активний батько. Маріанна написала в Instagram: «Все починається з єдності пари. У любові та готовності виховувати дітей підготовленими до світу, віддаючи багато любові, ласки та твердості, коли це необхідно, навчаючи, що без Бога ми ніщо… У всіх нас бувають важкі дні, і це пройде. Життя – це дихання, і ми намагаємося максимально використати цей дар, який дає нам Бог».

Чи захочуть Маріана і Карлос мати більше дітей після народження близнюків? Мар’яна розповіла Gshow: «Якщо Бог так захоче, то звичайно!»

 

Джерело: rodyna.org.ua

 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

 

 

Надихаючі історіїЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини