Центр громадського здоров’я України популяризує символіку ЛГБТ на офіційній сторінці
Загрози та виклики
22.06.2021
Поки триває місяць ЛГБТ (так званий прайд місяць) все більше організацій та державних установ йдуть на догоду ліберальним силам і популяризують гендерну ідеологію. Так, Центр громадського здоров’я України (ЦГЗУ), який є державною установою та представляє Міністерство охорони здоров'я України, на своїй Facebook-сторінці рекламує так званий прайд місяць та символіку ЛГБТ.

Минулого року ЦГЗУ опублікував допис із закликом та інструкцією як приєднатися до Маршу рівності. Цьогоріч установа пішла далі та змінила логотип і обкладинку на Facebook-сторінці із символікою ЛГБТ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Абсурдно, що Центр громадського здоров’я, який є державною установою та працює на наші податки, публічно рекламує ЛГБТ-ідеологію. Ми вже неодноразово наголошували на тому, що державним установам варто зберігати нейтральність у питанні пропагування тих чи інших ідеологій.

Нині ми спостерігаємо агресивне впровадження ЛГБТ-ідеології в медійному просторі та в різні сфери суспільного життя. На жаль, ЦГЗУ не єдина установа, яка рекламує символіку сексменшин. Так, нещодавно ми писали, що ПриватБанк випустив дизайн карт зі знаками ЛГБТ-спільноти. Крім цього, багато магазинів, студій, різних організацій змінюють свої логотипи на Facebook та Instagram сторінках у кольори веселки в знак підтримки Прайд Місяця. 

Якщо ми будемо мовчати, то наступного року це будуть не лише логотипи… Якщо ви проти пропагування гендерної ідеології з боку Центру громадського здоров’я України, який є державною установою, закликаємо писати про свою позицію на їх Facebook-сторінці.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини