Харківська церква «Джерело Життя» з початку повномасштабної війни щотижня годує малозабезпечених людей
Добрі справи
23.10.2024
Вже третій рік поспіль, з травня 2022 року, церква «Джерело Життя» УЦХВЄ у місті Харкові проводить євангелізаційні служіння з роздаванням їжі. Під час кожного служіння від 150 до 350 людей мають можливість почути Слово Боже та отримати таку важливу для них гуманітарну допомогу

Жахіття, які переживають сьогодні українці, часом неможливо описати. Війна жорстока. Та навіть посеред цього болю є ті, хто дарує любов та надію. На початку повномасштабної війни, коли місто Харків надзвичайно потерпало від бомб та ракет, розпочався дефіцит продуктів.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Тоді харківська церква «Джерело Життя» (як і багато інших церков ХВЄ) відкрила свої двері і почала годувати усіх людей, які приходили сюди, пише chve.org.ua.

Тоді і зараз багато людей з нетерпінням чекають середу, коли о 18:00 починається євангелізаційне служіння. Вони приходять, щоб послухати Слово Боже, а потім з 19:00 пригоститися смачною вечерею. Спочатку приходили близько 300-350 осіб, з часом ця цифра зменшилася до 200. Обмежень у віці немає: у середу ввечері можна побачити як дітей, так і людей похилого віку. Церква радо приймає всіх.

Через ці служіння багато людей пізнали та прийняли Христа в своє життя й почали ходити до церкви на постійній основі, а деякі прийняли водне хрещення.

«Завдяки церкві моє життя змінилося. Тоді, коли нам ніхто не міг допомогти, ми прийшли саме до церкви, де, окрім таких необхідних продуктів, ми отримали підтримку та любов», — ділиться свідченням одна з присутніх, мешканка Харкова.

Люди дивляться на посвячене життя Церкви, на благословенних жінок та чоловіків, які витрачають свій час та ресурси, щоб приготувати їжу та з великою любов’ю приймають людей, моляться за них, показуючи у своїх діях Ісуса Христа. І в них з’являється надія на те, що з такими людьми Україна швидко переможе та відродиться!

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Добрі справиДопомога під час війниХристиянський світ
Останні новини
Останні новини