Церква пожертвувала 100000 доларів для оплати медичного боргу жителів Чикаго
Добрі справи
16.09.2020
Церква VIVE в Чикаго зібрала понад 100000 доларів на покриття медичного боргу місцевих жителів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Громада стала партнером нью-йоркської некомерційної організації RIP Medical Debt, яка змогла використати пожертвування для виплати 19 мільйонів доларів медичного боргу. Про це пише svitogliad.com з посиланням на Christian Post.

За словами старшого пастора громади Адама Смоллкомба, фінансовий борг «є різновидом сучасного рабства, що поміщає в тюрму цілі сім’ї та навіть покоління».

Пожертвування церкви було частиною загальної кампанії «За Чикаго», мета якої — списати медичну заборгованість на 78мільйонів доларів приблизно для 71000 сімей в окрузі Кук.

Читайте також: Феноменальне хрещення на березі океану. В Каліфорнію йде духовне пробудження

«Наше завдання як церкви й християн — звільняти людей від усіх видів гноблення, бо тільки вільні люди можуть по-справжньому звільнити людей», — сказав пастор.

Повідомляється, що RIP Medical Debt співпрацює з церквами по всій країні, щоб допомогти виплатити борг жителів. На сьогодні понад 1,8 мільйона сімей були списані борги шляхом пожертвувань на суму понад 2,6 мільярда доларів. Місія RIP Medical Debt, згідно з  написаним на їх вебсайті, полягає в тому, щоб дати можливість «донорам прощати мільярди величезних медичних боргів. Ми прагнемо зняти тягар медичних боргів з окремих осіб, сімей та ветеранів по всій Америці».

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справи