Феноменальне хрещення на березі океану. В Каліфорнію йде духовне пробудження
Християнський світ
15.09.2020
Каліфорнійська церква Calvary Chapel Chino Hills радіє рекордному хрещенню, яке відбулося 12 вересня. На відкритому повітрі пляжу Корона-дель-Мар у місті Ньюпорт-Біч охрестилися майже 1000 людей

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Адміністратор церкви Джина Глісон повідомила CBN News, що "Каліфорнія, можливо, переживає духовне відродження". Вона пояснила, що на хрещення зареєструвалось 300 кандидатів, але в суботу їх було втричі більше. "Це надзвичайно велика кількість", додала вона.

Територія, де всі зібралися, також відома як Піратська бухта. Це було місцем радості, коли дорослі, діти та сім’ї відчули дотик Божої любові та благості.

Цього літа в Південній Каліфорнії відбувається потужний рух духовного відновлення. Люди збирається просто на пляжі щоб співати пісні, молитися і каятися перед Богом.

Читайте також: Світовий індекс миру 2020 шокує - війни та революції охоплюють все більше країн світу. Україна в червоній зоні

Раніше CBN News повідомила про духовне відродження, яке відбувалося на піщаних берегах Гантінгтон-Біч на початку липня.

Лідер руху Saturate OC Шон Фойхт виклав відео святкування миру та надії, яке проходило на пляжі Пізмо.

"Тисячі людей зібралися на пляжі, щоб поклонитися Ісусу, і, без сумніву, Бог був серед нас, і це було приголомшливо! написав він. Незважаючи на загрози, церква зібралася з безпрецедентною єдністю! Десятки людей отримали спасіння і багато з них хрестилося! Бог приходить до Каліфорнії!"

Джерело: cbn.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини