"Це не що інше, як диво" - жінка вижила після страшної аварії
Надихаючі історії
06.12.2021
Кажуть, за допомогою світлини можна передати тисячу слів, але один вашингтонський поліцейський майже втратив мову, коли побачив зображення нещодавньої аварії — фотографії, на яких було видно зігнуту навпіл і повністю розбиту машину

«Насправді, у мене немає слів, аби описати так зіткнення, – написав патрульний солдат штату Вашингтон Роккі Оліфант у твіттері від 16 листопада. – За свою 14-річну кар’єру я ніколи не бачив нічого подібного».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Повідомляється, що аварія сталася внаслідок того, що вантажний транспортний засіб не обрав безпечної відстані та врізалася у седан.

Оліфант сказав, що це диво, що 46-річна водійка якимось чином залишилася без серйозних травм і навіть виповзла із автомобіля після того, як вантажівка по суті опинилась на її автівці.

Коли поліціанти прибули на місце події, безсумнівно, чиїсь зойк «Допоможіть! Допоможіть!», що лунав з розчавленої автівки, шокував їх.

Читайте також: Пастор провів 100 днів на морозі, аби зруйнувати місце зла і розпусти

«Після того, як завдяки спеціальному обладнанню передня частина вантажівки була піднята, водійка автівки змогла самостійно вибратися», – написав Оліфант в окремому твіті.

Те, що вона не загинула та навіть не зазнала значних травм шокувала багатьох. Люди почали висувати різні припущення: дехто припускає, що у неї є «янгол-охоронець» та Божий захист, а інші просто дивувалися її порятунку.

«На мою думку, це не що інше, як диво. Я не знаю, як вона вижила, – сказав Оліфант в інтерв'ю КОМО-ТВ. – У цій нещасній пригоді вона найщасливіша. Звісно, те, що вона потрапила у таку ситуацію, – це нещастя, але їй неймовірно пощастило вижити».

Джерело: cbn.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історіїЄвропа та світ