«Де Бог, коли люди страждають?»: на це питання відповідає новий фільм «Reason»
Надихаючі історії
24.10.2020
15-го грудня в США християнські кінокомпанії Pure Flix Entertainment, Universal Home Entertainment і Faith Film Inc представлять новий фільм «Reason». Фільм буде на християнську тематику. Він відповість на питання: «Де Бог, коли люди страждають?». Повідомляє invictory.com з посиланням на christiannewswire.com.

В основу картини лягла однойменна книга американського автора бестселерів Вільяма Сірлса, яка розповідає історію про сім’ю, віру та надію. Як пояснили творці картини, фільм відповідає на вічне питання: «Де Бог, коли люди страждають?».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У центрі сюжету – життя маленького міста, який виявився у скрутному становищі. Як зазначено в описі до фільму, головними героями стали мати, у якої п’ятирічний син хворий на лейкемію, два лікарі – один атеїст, переслідуваний своїм минулим, інший блискучий молодий онколог, який покладає всі свої надії на сучасну медицину, і сліпий син пастора, який не вимовив жодного слова за 38 років.

 «Я неймовірно вдячний акторам і знімальній команді. Я пишаюся фільмом, який у нас вийшов і сподіваюся, що глядачам він сподобається не менше, ніж мені », – зазначив продюсер картини Метт Шапіра.

Головні ролі у фільмі виконали американський актор і володар премії «Оскар» Луїс Госсетт молодший, актриса, продюсер і співачка Тетяна Алі, актор і співак Алан Пауелл, актриса і модель Келлі Карлсон та інші. Короткометражний фільм “Бути” Христос під слідством – фільм У фільмі звучить оригінальна пісня «Rest In You» про пошук спокою в Бозі, яку написала американський музикант і автор пісень Джессіка Сірлс.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії