8 ідей до Дня матері. Макети листівок
Все для церков
05.05.2021
День матері Україна традиційно відзначає у другу неділю травня

Відбувається це згідно з Указом президента України від 10 травня 1999 року №489/99. Загалом це свято відзначають більш, ніж в 50 країнах світу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Цього року День матері в Україні припадає на неділю, 9 травня. Материнство — це Божа інституція! Тому важливо популяризувати свята, які мають у своїй суті вічні Божі цінності.

Активні батьки з «Happy Family — Щаслива родина України» поділились досвідом святкування та запропонували декілька простих ідеї для відзначання материнського свята у своїй церкві, громаді чи на робочому місці.

1. Розмістіть на білбордах у своєму місті привітання з Днем Матері.

2. Зробіть фотовиставку про материнство.

3. На недільному служінні підготуйте проповідь про материнство як Божий задум, пісню про маму. Недільні школи разом з дітками можуть підготувати віршики про маму.

4. Привітайте квіточкою і листівкою дівчаток (як майбутніх матерів), мам, бабусь у своєму будинку чи в офісі.

Читайте також: Мозок дитини від народження до трьох років працює, як CD-R диск, — психолог

5. Звершіть молитву за жінок.

6. Зробіть флешмоб у вашій громаді. Великою групою людей з церкви вийдіть з квітами на вулиці та привітайте жінок листівкою і квіточкою від церкви з Днем матері.

7. Організуйте флешмоб у торговому центрі, попередньо домовившись з адміністрацією. Додатково підготуйте з музичною церковною групою та заспівайте пісню про маму, подаруйте жінкам, які будуть заходити у торговий центр, квіточку та листівку.

8. Привітайте жінок-керівників, адміністрацію вашого населеного пункту квіточкою і листівкою з Днем матері.

Це просто, але дуже приємно для жінок. А головне — підтримка і популяризація важливих цінностей суспільної моралі.

Макетами постерів для білбордів та листівок до свята вже готові поділитись в ГО «Happy Family — Щаслива родина України». Завантажити:
drive.google.com.

Контактні дані: t.sitny1975@gmail.com, тел. 098 001 72 11 — телеграм.

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Все для церковВсе для сімей
Останні новини
Останні новини