Міністерство охорони здоров'я закликало людей на гей-парад, а ПриватБанк пропагує ЛГБТ символіку. Як державні установи рекламують ЛГБТ
22.06.2020
Сьогодні соцмережі активно обговорюють інформацію, що вчора 21 червня в рамках гей-параду на монументі “Батьківщина-мати” дроном підвісили прапор ЛГБТ на рівні меча. Однак, на фоні цього якось непомітно сталося декілька подій, що є справді шокуючим - державні установи України, які повинні би зберігати нейтральність у питанні пропагування тих чи інших ідеологій вирішили в неділю закликати на гей-парад та розмістити на своїх ресурсах символіку ЛГБТ, що є пропагандою.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Так, у популярній соціальній мережі Instagram ПриватБанк встановив символіку ЛГБТ на логотипі та запустив випуск платіжних карток на підтримку КиївПрайд. В даний момент це виглядає, як тестування настроїв суспільства: чи вони проковтнуть таку дію банку, адже на головному сайті банку менеджмент побоявся розміщати райдужний логотип.

Окрім цього, Центр громадського здоров’я України (ЦГЗУ) , який є державною установою та представляє Міністерство охорони здоров'я України, на своїй Facebook-сторінці рекламує Марш рівності. “Долучаймося сьогодні до Маршу рівності, який, у зв’язку із карантином, весь день триватиме онлайн,”, - зазначили у повідомленні установи та навіть розмістили посилання на інструкцію, як приєднатися. Фактично, в особі ЦГЗУ це Міністерство охорони здоров'я закликало на гей-парад!! Як таке можливо?? 

Поки ми бачимо, що дві державних установи, що працюють на наші податки, публічно рекламують ЛГБТ-ідеологію. Однак, якщо ми зараз будемо мовчати, то зовсім скоро їх кількість збільшиться. Тому закликаємо писати на сторінки у Facebook та Instagram коментарі проти даних дій з боку державних установ, а також Міністерству охорони здоров'я України та Кабінету міністрів України

Наразі ми бачимо агресивне впровадження гендерної ідеології в різні сфери суспільного життя, аби руйнувати сімейні цінності в Україні. Зокрема, ініціюються закони, які надають особливі права для сексменшин та обмежують свободу слова і віросповідання в Україні.

Цьогоріч ПрайдТиждень змінили на ПрайдМісяць, аби збільшити кількість просвітницьких, мистецьких та розважальних заходів, аби долучити максимально багато представників з різних суспільних сфер. 

Всеукраїнський Собор виступає проти будь якого насилля та закликає молитися про те, аби влада як на місцевому, так і на центральному рівнях відстоювала сімейні та моральні цінності, а не йшла на догоду ліберальним організаціям, які всіляко намагаються нав'язати суспільству різні збочення та  гендерну ідеологію. Однак, закликаємо активно протистояти на всіх рівнях нав'язуванню Україні нових законів для просування гендерної ідеології та надання надзвичайних прав для ЛГБТ-спільноти та ратифікації сумнівних міжнародних ініціатив, які під благими змінами паралельно нав'язують гендерну ідеологію, зокрема “Партнерство Біарріц” та  ратифікація Стамбульської конвенції.

Лист до Президента України проти приєднання України без широких консультацій з народом до "Партнерства Біарріц" ініційованого Урядом.

Лист до Прем’єр-міністра України проти приєднання України без широких консультацій з народом до "Партнерства Біарріц" ініційованого Урядом.

Проект листа проти ратифікації Стамбульської конвенції

Список електроних адрес депутатів-мажоритарників.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини