П’ятидесятники відкрили на Дніпропетровщині Дім молитви, який будували 4 роки
Все для церков
10.05.2021
Церква «Нове життя» УЦХВЄ в смт Царичанка на Дніпропетровщині 3 травня святкувала посвячення нового Дому молитви

Просторе світле приміщення розраховане на 160 місць. Дім збудований на перспективу, оскільки на даний час місцева громада налічує 45 членів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У церкві, пастором якої служить місіонер Тарас Герасимчук, добре розвинуте дитяче та підліткове служіння. Ведеться різноманітна соціальна робота, пише chve.org.ua.

Привітати громаду приїхали гості з Західної України, директор департаменту місіонерського служіння УЦХВЄ, керівник місії «Голос Надії» Микола Синюк і два його заступники Віктор Оніщук та Євген Мельничук. Також на свято завітав старший пресвітер Дніпропетровської області Михайло Мокієнко, пастори з церков Дніпра, Кривого рогу та інших міст області.

Читайте також: «Народжені серцями та любов’ю»: подружжя з Волині виховує 9 прийомних дітей

Лунало багато слів наставлення, багато побажань і щирих молитов про Боже благословення місцевої громаді. Дім молитви, який будували чотири роки, нарешті відкрив свої двері та чекає вірян.

Джерело: chve.org.ua

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Все для церков