На Київщині після перегляду відео у TikTok дівчата з’їли 40 пігулок, одна померла інша в лікарні
Гарячі теми
17.02.2021
16 лютого у Боярці на Київщині неповнолітні учениці 7 класу придбали 40 пігулок «Дротаверину» та з’їли їх. В результаті отримали інтоксикацію. Одна дівчинка померла, а другу повезли до лікарні

За словами правоохоронців це сталося після того, як дівчата подивилися відео в TikTok та вирішили взяти участь у челенджі: «випий 40 пігулок і подивися, що буде».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними нацполіції Київської області, дівчатка з’їли 40 пігулок «Дротаверину», який входить до складу препарату Но-шпа. Учениці придбали його в аптеці. В результаті 13-річна учениця померла. Друга 12-річна школярка знаходиться в лікарні, пише slovoproslovo.info.

 Повідомляється, що дівчат в несвідомому стані знайшли однокласниці, які забили на сполох. За цю справу взялася кіберполіція, а профільні служби повинні провести розслідування.

Читайте також: Захистити дітей від насильства: Микола Кулеба закликав депутатів підтримати законопроєкт №3055

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці у Facebook зазначив, що є підозра, що ці випадки пов’язані з небезпечними «Інтернет-іграми». За його словами, діти можуть не розуміти наслідків своїх дій, вважатимуть розвагою те, що призводить до катастрофічних наслідків.

Кулеба закликав поговорити зі своїми дітьми про небезпеку онлайн, нагадати дітям про важливі правила користування Інтернетом і соціальними мережами, не спілкуватися з незнайомцями, не повторювати дії, які пропонуються в мережі; пояснити, що «розваги» онлайн несуть небезпечні, а часом — невідворотні наслідки в реальному житті.

Джерело: slovoproslovo.info

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Гарячі темиЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини