"Дописи християн соціальних мережах цензуруються, це огидно" - американський актор звинуватив Твітер в цензурі
Загрози та виклики
30.10.2020
Актор серіалу "Щасливі дні" Скотт Байо звинуватив великі технологічні компанії в упередженому ставленні до «консервативних голосів у соцмережах».

Актор закликав генерального директора Twitter перевірити його пости, які нещодавно піддалися цензурі, опираючись на факти, передає foxbusiness.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Скотт Байо повідомив, що його особисті пости цензорувалися та видалялися, особливо в останні дні перед виборами.

Зокрема Скот Байо поділився в Твітері постом на статтю, де він особисто ділився своїми поглядами. В статті Fox Business, Скот Байо розповів про «лібералів Голлівуду». Через цей твіт, Twitter зробив попередження, яке відображалось всім користувачам Твітера: "заголовок не відображає суть. Ви можете прочитати статтю в оригіналі".

Актор Скотт Байо звинуватив великі технологічні гіганти у цензурі громадської думки, в його конкретному випадку це був Twitter. Цензура з'являється там, де мова починає йти про думку християн або консервативно-налаштованих громадян.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики