Джастін Бібер: «Ісус знайшов і витягнув мене з бруду»
Інтерв'ю
20.02.2020
Співак Джастін Бібер в новому інтерв'ю розповідає, що віра в Бога врятувала його від темряви і змінила його погляди на життя

Також він сказав, що «вдячний за те, що в його житті є друзі, які живуть для Ісуса».

Нещодавно співак випустив свій новий альбом "Changes" («Зміни»). Через пісні Бібер відкрито говорить про свою віру і «сподівається, що його свідчення допоможе іншим зрозуміти, що вони теж можуть змінитися».

Як розповідає співак, він неодноразово намагався жити благочестивим життям, але завжди зазнавав невдачі. Справжні зміни почалися, коли він визнав, що «вірив в Ісуса», але не жив життям Його послідовника. Джастін Бібер залишив гріх: блуд і наркотики.

«Я просто жив у цій ганьбі. Живучи у всьому цьому в минулому, я не міг рухатися далі, сказав він в інтерв'ю Zane Lowe з Apple Music. Я вірив, що Ісус помер на хресті за мене, але я ніколи не втілював це в своє життя. У мене були дійсно погані приклади християн в моєму житті. Хтось говорив одне, а робив інше, тому вони були моїм прямим прикладом того, ким був Ісус. Я не сприймав це серйозно, тому що у мене не було хороших прикладів. Але я по-справжньому подивився на те, ким насправді був Ісус. Тепер, коли я дивлюся на свої відносини з Богом, я не намагаюся заслужити Божу любов, роблячи добрі справи. Бог вже любив мене таким, який я є, перш ніж я зробив щось, щоб заробити і заслужити це. Це безкоштовний подарунок, якщо прийняти Ісуса і просто віддати йому своє життя. А те, що Він зробив,  це дар. Прощення це те, на що ми дивимося і говоримо: "Я збираюся поклонятися Тобі, Боже, бо Ти дав мені щось таке гарне"».

25-річний Джастін Бібер одружився на 22-річній Хейлі Болдуін у вересні 2018 року в Нью-Йорку. Весільну церемонію відвідали багато пасторів, з якими вони дружать. В інтерв'ю Apple Music Бібер сказав, що християнські приклади, які є у нього зараз, це те, що допомогло йому покінчити з життям самознищення.

«Вона краща дружина в світі. Вона дуже сильно мене підтримує. Для мене велика честь бути її чоловіком. Величезну роль зіграли для мене приклади інших сімей, коли я побачив їх відносини з Ісусом, відносини з їх дружинами та чоловіками, відносини зі своїми дітьми. І цей альбом я написав в перший рік нашого шлюбу, тому він такий свіжий, сказав він. Набагато більше потрібно дізнатися про прихильність, зміцнення довіри і основ. Я з нетерпінням чекаю продовження створення музики, яка буде це відображати».

Нагадаємо, що батько дружини Джастіна — голівудський актер Стівен Болдуін, який у 2018 році відвідав Україну у рамках заходів, присвячених відзначенню Свята Подяки. Цього року Свято Подяки традиційно відбудеться на Хрещатику 12-13 вересня.

За матеріалами БОГ.NEWS

Інтерв'ю
Останні новини
Останні новини