Джастін Бібер випустив новий кліп "Holy" про віру і надію
Християнський світ
18.09.2020
Джастін Бібер спільно з Chance the Rapper 18 вересня випустив кліп на свою нову пісню "Holy", де підіймається цінність сім'ї, віри та надії

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У своєму кліпі Бібер дебютував з акторами Вілмером Вальдеррама і Райан Дестіні. По сюжету відео Бібер і Дестіні зіграли роль подружжя, яке виселяють з дому і вони опиняються на вулиці. Вальдеррама, який грає солдата армії США, приймає їх на вечерю зі своєю сім'єю. Останні кадри відео показують персонажів за столом, які тримаються за руки і моляться.

Поділившись відео, Бібер заявив у соцмережах, що воно проголошує "Нову еру".

Chance the Rapper, який також взяв участь у новій композиції Бібера, відомий тим, що включає релігійні послання у свою музику, і сказав, що вважає себе християнським репером. І він, і Бібер виступали на недільному служінні у церкві. 

Раніше Всеукраїнський Собор писав про те, що Джастін Бібер разом зі своєю з дружиною охрестилися у річці. 

Джастін Бібер - відомий поп-співак, автор пісень і актор, який протягом останього часу активно й публічно ділиться своєю вірою в Бога, зокрема на своїй інстаграм-сторінці з 143 мільйонами прихильників.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини