Фільм Гібсона про воскресіння Ісуса може стати найбільшим в історії
30.06.2020
Мел Гібсон все-таки завершує роботу над продовженням своєї знаменитої картини «Страсті Христові»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Після вимушеного затишшя в світі кіно знову з’явилися ознаки пожвавлення. Найгучніша новина прозвучала в інтерв’ю американського актора Джеймса Кевізела британському виданню The Independent.

Виконавець ролі Ісуса Христа в гучному фільмі Мела Гібсона «Страсті Христові» повідомив, що навесні наступного року на екрани має вийти продовження цієї картини, присвячене євангельським подіям між розп’яттям Христа і Воскресінням. Чутки про те, що Гібсон має намір зняти такий фільм, ходили давно, але визначеності не було між ними, а останнім часом пандемія і зовсім зірвала або відклала багато кінопроектів. Однак тепер уже називаються цілком конкретні дати і параметри нової роботи Гібсона.

Читайте також: Навесні 2021 року очікується вихід продовження фільму Мела Гібсона «Страсті Христові»

Прем’єра повинна відбутися в березні 2021 року. Співавтором режисера в якості сценариста став цього разу знаменитий кінодраматург Рендалл Уоллес. А головну роль знову грає Джеймс Кевізел. Не так давно сам він знову звертався у своїй творчості до релігійної теми, зігравши євангеліста Луку в фільмі «Павло, апостол Христа» американського режисера Ендрю Хайатт.

Але головною роллю для нього назавжди залишиться Христос. Причому, як стверджує в інтерв’ю актор, новий фільм Гібсона навіть перевершить першу картину. За його словами, «Гібсон щось ще зрозумів, і його фільм стане найбільшою і найвеличнішою кінокартиною в історії».

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини