Навесні 2021 року очікується вихід продовження фільму Мела Гібсона «Страсті Христові»
24.05.2020
У березні-квітні 2021 року очікується вихід продовження відомого фільму американського актора і кінорежисера Мела Гібсона «Страсті Христові»

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Картина «Страсті Христові: Воскресіння» буде присвячена євангельським подіям, що сталися в період між розп’яттям Ісуса Христа і Його воскресінням.

Режисером фільму виступив Мел Гібсон, сценарій написав Рендалл Уоллес, а головну роль у фільмі виконає актор Джеймс Кевізел.

Читайте також: Онлайн-конференція «Вчений християнин: між церквою і університетом»

Раніше Джеймс Кевізел, який виконав роль Христа, висловив думку, що фільм стане найбільшою та найвеличнішою кінокартиною в історії.

Нагадаємо, що фільм Мела Гібсона «Страсті Христові», що вийшов в 2004 році, присвячений останнім 12 годинам земного життя Ісуса Христа. Особливістю фільму є те, що всі діалоги в ньому ведуться арамейською і латинською мовами. У прокаті картина вийшла без перекладу, але з субтитрами.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!