20 січня у Києві відбудеться 4-й Форум християн-управлінців
Анонси
05.01.2022
20 січня 2022 року у Києві відбудеться традиційний форум християн управлінців, який кожного року збирає депутатів різних рівнів, урядовців, експертів, управлінців, представників бізнесу та громадських організацій.

Основою провідних країн Європи та Америки є консервативні кола, які формували успішні політичні еліти цих країн протягом століть та допомогли їм досягати, як економічного, так і геополітичного зростання. Саме країни з сильною консервативною та прохристиянською основою є сьогодні одними з потужних гравців на світовій арені.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Нині Україна переймає успішний світовий досвід, рік за роком консервативне крило міцнішає та починає трансформуватися у помітну силу суспільства. Так, у 2020 році вперше в історії України сотні християн стали депутатами місцевих рад у більшості регіонів України. Протягом року депутати-християни консолідують навколо себе консервативні та прохристиянські сили, створюючи міжфракційні об’єднання та групи аби відстоювати ключові цінності та просувати важливі для суспільства ініціативи. Одним із важливих заходів, що об’єднує консервативні сили є щорічний форум християн-управлінців. 

Враховуючи зазначене, 20 січня 2022 року у Києві відбудеться 4-й Форум християн-управлінців України. 

У його роботі візьмуть участь  делегати з усіх регіонів України: діючі депутати Верховної Ради України та урядовці, депутати-християни місцевих рад та управлінці, керівники міжфракційних об’єднань, очільники конфесій  Всеукраїнської Ради Церков, експерти, громадські діячі, іноземні парламентарі, управлінці зі США та країн Європи.

Форум буде присвячено обміну досвідом та налагодженню співпраці між депутатами різних рівнів для побудови ефективної роботи на місцях.

Запрошуємо прийняти в ньому участь депутатів різних рад, управлінців, громадських активістів. Реєстрація на Форум за посиланням: https://cutt.us/forum2022 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Анонси