Гендеристська "рівність прав": захист сексменшин є приорітетом у багатьох державах, а захистом переслідуваних християн опікуються лише церкви
05.08.2020
Авторитетна правозахисна організація, що працює в сфері захисту прав переслідуваних християн у всьому світі стурбована тим, що проблемами переслідування християн зараз переймається лише церква, хоча це стосується всього суспільства.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Генеральний директор “Open Doors” Великобританії Генрієтта Бліт заявила, що доповідати на тему: «Переслідування християн» чомусь доводиться лише в церквах, ця тема не турбує суспільство. І це є на фоні загрозливих повідомлень про постійний ріст переслідування християн у всьому світі.

Правозахисники заявляють, що останнім часом, вони просто завалені тривожними повідомленнями про акти насильства проти християн та наводять деякі з них.

У всьому світі спостерігаються повідомлення про те, як держави використовують кризу Covid-19, для того, щоб дискримінувати християн. Християни не можуть отримати кваліфіковану екстрену медичну допомогу в багатьох країнах, поки ті не відмовляться від своєї віри.

Читайте також: Фейсбук блокує інформацію з критикою сексменшин, але не вважає порушенням пости з погрозами вбивства працівникам християнської організації

Християнам з таких країн, як Бангладеш, Індія, Судан та Малайзія, відмовляють в гуманітарній та продовольчій допомозі. Влада згодна надати таку допомогу тільки в разі відмови християн від своєї віри.

В одному з міст в Китаї влада зняла всі християнські символи з будинків християн, та повісила на їх будинки портрети Мао Цзедуна та Сі Цзіньпіна. Подібна політика проводиться по всій країні. Один християнський проповідник заявив: "Уряд намагається знищити нашу віру і хоче зайняти місце Бога".

Представників Open Doors дивує, що подібні кричущі заяви, турбують лише тих, хто ходить до церков, та обходять стороною все суспільство, яка ігнорує подібні проблеми.

Джерело: christian.org.uk

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини