Глобальний Лідерський Саміт у Полтаві: завершення сезону 2023 в Україні
Християнський світ
08.04.2024
Цьогоріч Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС) у Полтаві відбувся 6 квітня

Захід зібрав понад 150 учасників з Полтавської, Харківської, Одеської, Черкаської та Івано-Франківської областей.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Однак ввечері напередодні події на вулиці, де відбувався ГЛС, вимкнули світло. Варто зауважити, що Росія продовжує обстрілювати Україну, передусім Харків, який межує з Полтавою, пише vsirazom.ua.

Через відсутність світла зранку було майже неможливо провести репетицію команди прославлення, а також перевірити техніку і екран, що є надважливим на Саміті. Попри це, організатори разом з волонтерами почали всі процеси вчасно. Зокрема, реєстрацію та вітання учасників. Згодом світло ввімкнули, і Саміт почався  невеликим запізненням.

Подію відкрив Вадим Ігнатенко, пастор церкви «Благовість», на базі якої і провели Лідерський Саміт. Група прославлення церкви «Слово життя» після ранкового стресу через відсутність світла ввела у стан спокою та підбадьорила на активний і насичений день.

Упродовж Саміту учасники отримали корисні поради і нову інформацію від шести надихаючих послань промовців: Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний лідер лідерів, засновник та старший пастор церкви Life.Church; Джеймс Клер – письменник та спікер, автор бестселера №1 New York Times «Атомні звички»; Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship (Каліфорнія); Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні; Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані» (ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер; Д-р Кріш Кандіа – соціальний підприємець, засновник християнської організації Home for Good.

Зокрема, на сцені мали слово місцеві пастори, яким ділились відразу після перегляду відеопослань міжнародних спікерів. У Саміті взяли участь пастори: Володимир Коршун, церква “Слово Життя”; Андрій Сокіл, церква “Божа сім’я”; Дмитро Лаптєв, церква “Світло життя”; Андрій Руднєв, Полтавська Християнська Церква; Микола Следь, церква “Воскресіння і життя”.

Завершальне слово на Саміті говорив Михайло Роман, єпископ церков ХВЄ в Полтавській області. Він висловив щиру подяку національному директору ГЛС Україна Руслану Кухарчуку і команді за те, що продовжують проводити події, які надихають церкви та християн по всій країні.

Один з міжнародних спікерів, Кріш Кандіа, у своїй промові особливо наголосив на підтримці українського народу та розповів про власний досвід допомоги українцям у Великій Британії. Відразу після його промови Руслан Кухарчук на сцені показав учасникам фото з Крішом, яке зробив під час поїздки у Лондон у листопаді 2023 року. Він розповів про щире і відкрите серце Кріша по відношенню до українців.

Кожен учасник отримав робочий зошит з конспектами промов міжнародних спікерів.

Загальну атмосферу ГЛС забезпечили виконавиця Анна Франчук з піснею «Мій Бог, скажи», а також місцева хореографічна студія «Trinity» під керівництвом Ярослави Слєдкової.

Джерело: vsirazom.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світСуспільство Все для церков
Останні новини
Останні новини