Франклін Грем закликав американців до посту і молитви напередодні виборів
Європа та світ
22.10.2020
Євангеліст Франклін Грем закликає християн взяти участь у дні посту і молитви в неділю, 25 жовтня, всього за 9 днів до президентських виборів 2020 року у США

Про це пише svitogliad.com з посиланням на baznica.info.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Грем, який очолює організацію з надання гуманітарної допомоги Samaritan’s Purse і Євангельську асоціацію Біллі Грема, оголосив про захід у соціальних мережах.

«Я закликаю послідовників Ісуса Христа постити і молитися за наш народ в неділю, 25 жовтня. Відзначте це в своєму календарі і готуйтеся зараз. Я сподіваюся, що окремі люди, сім’ї та церкви приєднаються до мене у проханні про допомогу Господа і про те, щоб Його воля здійснилася в цьому вирішальному обранні. Ви будете?» написав він 17 жовтня.

Він навів біблійну розповідь про царя Йосафата, який правив царством, і про те, як він закликав народ постити під час конфлікту. Писання говорить: «І злякався Йосафат, і постановив звернути лице своє до Господа, і проголосив піст по всій Юдеї. І зібралися юдеї просити допомоги у Господа; зо всіх Юдиних міст прийшли вони благати Господа» (2 Хронік 20: 3-4).

Читайте також: Рада церков закликає до спільної молитви і посту перед місцевими виборами

«Коли на карту було поставлено виживання народу царя Йосафата, а його люди опинилися в небезпеці від ворогів, він закликав до посту, пояснив Грем. Люди шукали Господа і Його допомоги і Він визволив їх».

Подібним чином, вважає євангеліст, що віруючі сьогодні повинні шукати Господа, оскільки країна знаходиться на «критичному етапі» в історії.

«Нам потрібно звертатися до Бога, просити Його допомоги, Його втручання і Його милості, підкреслив він. Тільки завдяки Його руці Америка виживе і знову зможе процвітати. У нас є майбутні вибори, і на кону так багато всього: два абсолютно різних напрямки майбутнього цієї країни. Це впливає не тільки на нас, але і на наших дітей, і онуків».

Нагадаємо, у вересні Грем очолив молитовний марш у Національній алеї у Вашингтоні, округ Колумбія, де десятки тисяч християн молилися за Америку і закликали до пробудження.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини