Одещина піднімається на захист Християнської етики
Освіта і наука
19.08.2021
Велике обурення громадськості Одещини викликало рішення Міністерства освіти, що видалило «Християнську етику» з програми нового навчального року.

Саме тому християни піднялися на захист дітей, та викладання духовних предметів і вирішили для цієї боротьби заснувати Громадську раду з питань духовно-морального виховання дітей і молоді.

Ці події відбулися під час круглого столу «Цінності - імунітет душі», який відбувся в Одесі 7 серпня, напередодні нового навчального року. У роботі взяли участь християни різних конфесій, які мають відношення до освіти, громадські діячі, політики і представники церков 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє religion.in.ua з посиланням на Оdessabaptist.info.

Проєкт Громадської ради представив магістр педагогічних наук, член експертної групи комісії з етики та морально-духовного виховання при МОН України Олег Подгаєць.

Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Раїса Євтушенко розповіла про положення програм духовно-морального спрямування в загальноосвітніх установах України в сучасних умовах.

Читайте також: 76% українців вважають себе щасливими - опитування

Професор Ірина Сіданич, завідувач кафедри педагогіки «Університету менеджменту освіти» НАПН, розповіла про перспективи розвитку педагогічної роботи в обласних центрах України.

Координатор ініціативи «Захист християнських цінностей - основа життя і сім'ї в Україні», журналіст, магістр права Олександр Кривенко розкрив сучасні загрози для високоморального, духовно багатого суспільства.

Джерело: religion.in.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Освіта і наукаВсе для сімейХристиянський світ
Останні новини
Останні новини