Група прославлення євангелізує з двоповерхового автобуса без даху на вулицях Лондона
Християнський світ
04.08.2020
Протягом декількох вихідних християни прославляли Ісуса у відкритому двоповерховому автобусі на вулицях центрального Лондона, щоб пробудити церкву.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Співаки групи прославлення “Поклоніння Царю” співали з вершини автобуса без даху на вулицях столиці Великобританії, пише ІА “Світогляд” з посиланням на The Christian Post

Виконавці проїхали повз багатьох відомих пам’яток Лондона, включаючи будівлю Парламенту, Вестмінстерське абатство, Цирк Пікаділлі і Даунінг-стріт, де проживає прем’єр-міністр.

Серед заспіваних пісень були популярні сучасні гімни, такі як «Великий наш Бог» лідера поклоніння Кріса Томліна, «Він піднесений» Твіли Періс, «Неймовірна любов» Корі Есбері і «Як він любить» Джона Марка Макміллана.

Лідер прославлення Беатріс Гбойга, яка організувала захід, розповіла, що його «ціль в тому, щоб, перш за все, люди, які вже врятовані, пережили пробудження».

Завдяки локдауну через коронавірус вони зрозуміли, що «Бог притягує нас все ближче і ближче до Нього. Я вірю, що це пробудить тіло Христа, тому що має бути ця єдність. І це те, за що ми молимося – за єдність, як тіло “.

«Для людей, які не знають Христа, ми хочемо, щоб ці душі були звільнені, щоб люди дізналися, що є Хтось, Хто створив їх і Який так сильно їх любить. Що їм не потрібно проходити через всі ці ситуації самостійно. Хочемо допомогти їм зрозуміти, що насправді є надія”.

Організаторка “Поклоніння Царю” пояснила, що вона відчула Божий заклик поклонятися через усе місто на автобусі, грунтуючись на слові, яке Він відкрив для неї.

«Бог вказав мені на книгу Ісуса Навина в Біблії, зокрема на 6 розділ 20 вірш, де розповідається, що стіни Єрихону впали після того, як діти Ізраїлю голосно кричали до Бога, – сказала Гбойга. – Я вірю, що Бог просить нас не соромитися поклонятися Йому в нашому місті і здійснювати це як пророчий акт, щоб захистити наше місто і створити атмосферу в очікуванні відродження в нашому місті».

Слоган для заходу «Поклоніння Королю» проголошував: «Зніми дах, випустивши фіміам поклоніння в місто».

Джерело: Світогляд

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини