Кандидат в Губернатори Міннесоти: "Традиційна сім’я повинна бути відновлена"
Європа та світ
18.01.2022
Республіканець, ветеран армії Сполучених Штатів і бізнес-лідер Кендалл Куоллс балотується на пост губернатора Міннесоти. У своїй передвиборчій кампанії він не боїться відверто підіймати важкі питання; одне з них – занепад інституту сім'ї за останні 50 років в Америці, особливо серед темношкірих.

"Мені було п’ять років, коли вбили Мартіна Лютера Кінга молодшого. Тоді майже 80% темношкірих дітей народилися в сім’ях із двома батьками, але тепер, на жаль, 80% з них живуть у неповноцінних сім’ях. Ми знаходимося під загрозою зникнення" - сказав Куоллс.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Куоллс пояснив на прикладі афроамериканського населення до чого призводить зростання дітей в неповноцінних сім’ях:

На фоні цього спаду ми можемо спостерігати дуже сумну тенденцію: "85% дітей з поведінковими розладами; 90% безпритульних і втікачів з дому; молоді хлопці та дівчата страждають від фізичного та сексуального насильства і список на цьому не закінчується… Те, що сталося з афроамериканською сім’єю, — це не те, про що мріяв Кінг, це ніщо інше, як культурний геноцид".

Всі дослідження збігаються на тому що діти, як правило, досягають найбільших успіхів, коли виховуються в шлюбі чоловіка та жінки. І навпаки, діти з неповноцінних сімей частіше:

-  Кидають навчання;

-  Страждають від фізичного та сексуального насилля;

-  Живуть в бідності;

-  Народжують дітей поза шлюбом;

-  Вживають алкоголь та наркотики;

-  Розлучаються;

-  Мають низький прибуток.

"Аби досягти змін, необхідна повна трансформація культури афроамериканської спільноти починаючи з основи, з відновлення повноцінної сім’ї, повернення до принципів християнської віри та розвиток освіти. Ці зусилля потребують активної участі батьків, бабусь і дідусів та пасторів" - заявив Куоллс.

Попри жахливу ситуацію, Куоллс не втрачає надії. Він підсумував: "Ми не будемо тим поколінням, яке втратило Америку. Ми будемо тим поколінням, яке врятувало її, відновило і передало наступному поколінню".

За матеріалами: ifamnews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світ