Карантин у столиці можуть продовжити і після 16 квітня — КМДА
Covid-19
01.04.2021
Карантинні обмеження в столиці можуть продовжити і після 16 квітня, якщо ситуація із захворюваністю не буде покращуватись

З 5 квітня у столиці не будуть працювати школи та дитячі садочки, а в громадському транспорті необхідно буде використовувати спеціальні перепустки. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, пише pravda.com.ua.

Пряма мова: "Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати якою буде ситуація із захворюваністю, але сподіваємося, що ці три тижні карантину по 16 квітня вже почнуть давати результати, і ми матимемо позитивну динаміку у середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності й зможемо розглядати варіант послаблення обмежень".

Читайте також: Як працюватиме метро Києва на локдауні. Усі подробиці

Заступник голови КМДА додав, що міська влада розуміє, який негативний вплив на економіку завдає карантин. Проте ситуація в лікарнях дуже складна. 

"Подібні рішення — щодо посилення карантину — зараз приймаються на рівні багатьох країн, аби знизити кількість захворювань та навантаження на медичну систему", — сказав заступник голови КМДА.

Джерело: pravda.com.ua

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини