Які додаткові карантинні обмеження запроваджують на Великдень у Києві?
Covid-19
16.04.2021
Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що через коронавірус у місті готують додаткові протиепідеміологічні заходи на Великодні свята.

Влада Києва готує додаткові протиепідемічні заходи на період Великодніх свят для того, щоб уникнути спалаху коронавірусної інфекції, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"У нас попереду Великодні свята. І ми вже готуємо додаткові  протиепідемічні заходи та норми, аби після свят не сталося інфекційного вибуху. Ці правила розробляє комісія з надзвичайних ситуацій міста. І до Великодня ми їх оприлюднимо", - написав Кличко в Telegram-каналі у п'ятницю.

Він уточнив, що впровадження суворих обмежень у місті дало змогу дещо стабілізувати ситуацію, але вона залишається складною.

"Саме тому ми подовжили дію карантину до 30 квітня. Чи послаблять обмеження після цієї дати – великою мірою залежить від самих киян. Від того, наскільки вони свідомі та дбають про своє здоров’я. Наскільки дотримуються простих, але таких важливих правил. На жаль, не всі це розуміють. Нагадаю, рішення про послаблення обмежень ухвалюватиме комісія з надзвичайних ситуацій міста, до складу якої входять фахівці різних сфер. Зокрема й медики – інфекціоністи та епідеміологи", - наголосив Кличко.

Джерело: Interfax

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19
Останні новини
Останні новини