Кількість безробітних в Україні за рік зросла на третину
Суспільство
25.01.2021
Кількість безробітних на 25 січня становила 485,3 тис. українців, що на 33% більше, ніж на аналогічну дату минулого року

Станом на 25 січня 485,3 тис. українців мають статутс безробітного, що на 33% більше, ніж на ту саму дату 2020 року. З них 420,7 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомила пресслужба Державного центру зайнятості, пише espreso.tv.

Загалом рівень безробіття населення у віці 15-70 років протягом 9 місяців 2020 року зріс з 8,1% до 9,3% робочої сили (за методологією Міжнародної організації праці). Рівень зайнятості скоротився в усіх регіонах та серед усіх вікових груп населення України. 

Читайте також: 42,6 мільйонів абортів в світі за минулий рік – абсолютний рекорд та причина №1 всієї смертності в світі

Зазначається, що протягом року послугами Державної служби зайнятості скористалися 2,2 млн громадян, які шукали роботи. Допомогу по безробіттю отримували 1,1 млн осіб. За сприяння служби зайнятості було працевлаштовано 606 тис. осіб.

Джерело: espreso.tv

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

Суспільство
Останні новини
Останні новини