Християнський клуб для матусь Real moms вже п’ятий рік діє в м. Івано-Франківську
Все для сімей
23.04.2024
20 квітня в м. Івано-Франківську відбулося засідання клубу для матусь Real moms. Це майданчик для всіх мам, які потребують спілкування, розради, душевного спокою, теплого слова і просто відпочинку для духа, душі й тіла

Клуб функціонує вже 5-й рік. Він міжконфесійний, відвідувати його можуть усі охочі мами, невоцерковлені в тому числі. Організовують його сестри, які хочуть ділитись з іншими біблійними принципами сім’ї, якою має бути жінка і мама в шлюбі та принципами виховання дітей. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Цього разу зустріч була на тему «Назустріч новому: чекати чи діяти?», пише chve.org.ua.

Говорили про адаптацію до викликів, етапи прийняття рішень, від чого відштовхнутись і куди прямувати; як почати та продовжувати.

Мами й без зовнішніх обставин стикаються з постійними змінами: зміни тіла під час вагітності, пологів, післяпологового відновлення, грудного вигодовування, а якщо на це впливають ще й зовнішні явища, події в країні (особливо під час війни), то їм доводиться дуже непросто. 

Як не боятися змін, не тільки пускати коріння на новому місці, а й приносити плоди, учасницям розповіла запрошена спікерка Юлія Богута. 

Майже обов’язковими у програмі клубу є також ігри на знайомство та інтерактиви, кава-брейк та фуршет. А ще – асоціативний майстер-клас, багато спілкування, розіграш призів.

Учасниці із задоволенням відвідують такі клуби та беруть із собою подруг.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Все для сімейВсе для церковХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини