На Полтавщині відбулася конференція про благовістя
Християнський світ
27.05.2024
18 травня у місті Зіньків Полтавської області відбулася регіональна конференція «Благовістя під час війни». У ній взяли участь представники 9 церков області, загалом 65 осіб. Більшість із них – молодь до 25 років

Промовцями заходу стали засновник та президент інституту лідерства «Hodos Institute» Олександр Негров та старший пресвітер Полтавської області Олег Овсій. Вони говорили про важливість благовістя у часи війни та методи, які допомагають робити це ефективно.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише baptyst.com.

Після доповідей учасників поділили на вісім груп, у яких вони досліджували тему та практичні шляхи застосування почутих істин у щоденному благовісті. Завершенням конференції стала спільна молитва за якнайшвидшу перемогу України та Божу роботу у серцях, яка призведе до трансформації всієї української нації.

Органіатори заходу моляться, щоби Господь потужно діяв через це молоде покоління українців та використав кожного з них задля збудування Його Царства.

Більше 800 днів та ночей Україна виборює право називатися вільною, позбавленою російського рабства країною. Кожен українець щодня переживає особливу фізичну та духовну боротьбу за власну свободу. Кожен християнин є свідком потужної Божої роботи у серцях людей та обставинах щоденного життя. Кожній церкві Господь доручає якнайактивніше звіщати Його Слово у такий важкий, сповнений горя та болю, час.

Саме тому питання донесення Божої істини до невіруючих людей сьогодні стоїть особливо гостро. Украй важливим це завдання є для української молоді.

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церковМолоде життя
Останні новини
Останні новини