На Кубі прийняли низку небезпечних законів, що суперечать християнським поглядам
Європа та світ
28.09.2022
Лідери 20 євангельських конфесій на Кубі виступили з офіційною заявою, щоб показати свою незгоду з легалізацією одностатевих шлюбів та сурогатного материнство.

Про це пише Protestante Digital

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

У понеділок, Національна виборча рада Куби підтвердила що новий Сімейний кодекс, винесений на всенародний референдум, був схвалений. «За» проголосували 4 мільйона людей, що становить 66% відсотків усіх бюлетенів.

Новий кодекс легалізує не лише одностатеві шлюби, але й усиновлення одностатевими парами. Також було легалізовано сурогатне материнство.

Кілька днів тому  лідери 20 кубинських євангельських конфесій виступили з офіційною  заявою, в якій підтвердили свою непохитну позицію проти прийняття цих законів. Вони вважають, що ця пропозиція повністю суперечить думці багатьох батьків, що живуть у цій країні.

У заяві з підписам християнських лідерів, яку церкви поширили у соціальних мережах, сім’я розглядається, «згідно зі Словом Божим», де шлюб зазначається, як союз виключно між чоловіком і жінкою.

За декілька днів до референдуму, Кубинська методистська церква організувала молитовний ланцюжок серед євангельських церков.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини