Українські ЛГБТ здійснюють тиск на видавництво, що видало «недостатньо політкоректну» для них книжку
Загрози та виклики
22.11.2020
Українські прихильники ЛГБТ-ідеології обурені виходом книги для підлітків, у якій про гомосексеалізм сказано як про явище, яке виникає внаслідок певних проблем в вихованні або під впливом медіа

Книга «Підліткам про головне» опублікована видавництвом «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Її авторами є троє докторів наук, фахівці у галузях фізіології, сексопатології та дерматовенерології, сповіщає politteo.online

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На обкладинці книги зображена пара підлітків: хлопець та дівчина. А головним предметом роздратування представників ЛГБТ стало те, що книга може поставити під сумнів «нормальність» гомосексуалізму.

«Виникнення пристрасті до своєї статі може бути викликане різними чинниками: неправильно зорієнтованим сімейним вихованням, проблемами у спілкуванні з батьками, власними комплексами, страхами, опосередкованим або ж прямим впливом мас-медіа», – йдеться з-поміж іншого у книзі.

В цілому тема гомосексуальності висвітлена у книзі доволі нейтрально, одначе це не стримало прихильників ЛГБТ-ідеології від різкої критики підготовленої фахівцями праці.

«Дуже дивно, що у 2020 році ми знову маємо наступати на ті самі граблі… Ми плануємо звернутися у видавництво і запитати напряму, чому там видали таку книгу», – заявила в коментарі Громадському голова ЛГБТ-організації «Інсайт» Олена Шевченко.

Крім того, ЛГБТ-активісти розгорнули кампанію цькування видавництва у соцмережах.

Як повідомлялося, німецького пастора можуть ув’язнити на 5 років за критичні репліки про гомосексуалізм.

Джерело: POLITTEO.ONLINE

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини