Лідери молодіжного служіння Києва та Київської області провели молитовний сніданок
Молоде життя
26.04.2021
24 квітня відбувся молитовний сніданок за участі керівників молодіжного служіння церков євангельських християн-баптистів Києва та Київської області.

"В житті християнина є багато речей, які не помітні оком, але вони мають велику силу. Однією з таких речей, використовувати яку ми маємо привілей, є молитва. І чим більше ми в ній перебуваємо, тим сильнішими стаємо самі та наше служіння на тих місцях, де ми служимо", - розповідає лідер молодіжного служіння церкви Храм Миру Роман Білоусов. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зустріч була наповнена молитвами за трьома ключовими напрямками: 

1. Молитва за кожного лідера області та їх особисті потреби, духовний стан, зростання компетенцій. Молилися за особисту посвяту кожного лідера.

2. Молитва за потреби молодіжного служіння в кожній помісній церкві. Адже кожна церква в своєму молодіжному служінні має свої виклики та проблеми. 

3. Молитва за спільне служіння області, ціль якого звучить так: «Компетентний лідер в кожну церкву».

"Отож, всі ми знаємо що багато молитви - багато сили, мало молитви - мало сили, немає молитви - немає сили. Давайте об‘єднуватися та об‘єднувати один одного для молитви, щоб у нас була сила для звершення того, на що покликав нас Бог!", - підсумовує Роман.

Також лідери обговорили проведення заходів на 2021 рік та стратегію молодіжного служіння.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життя
Останні новини
Останні новини