Лікарі хотіли відключити безнадійну хвору від ШВЛ, проте Бог вирішив по іншому
Надихаючі історії
23.02.2021
Ліза Мартін, 49-річна жінка, захворіла на Ковід, який дав дуже тяжкі ускладнення на здоров’я. Лікарі під’єднали її до апарату штучного дихання. Під час хвороби у жінки стався інсульт лобової ділянки головного мозку, що призвело до коми. Після того, як жінка не приходила до тями протягом 40 днів, лікарі вирішили, що цей випадок є безнадійним та просили дозволу у родини відключити її від системи життєзабезпечення.

Для того, щоб прийняти рішення, сім’ї Мартін дали 11 днів. Та сталося справжнє диво, на 11-й день, коли Мартіни повинні були дати відповідь, вона прокинулась. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Бог мав інші плани» - заявили лікарі. Тепер Лізу у лікарні називають «диво-пацієнткою». Сьогодні вона знову вчиться ходити, говорити, ковтати та їсти.

«Чи було моїй мамі погано, коли вона захворіла на Ковід, мало не померла і тепер бореться за те, щоб повернутися до нормального життя? Абсолютно!» - каже Медісон, одна з  чотирьох дітей Лізи. «Але якщо Бог хотів використати мою маму як приклад того, як зберегти віру під час боротьби, важких часів та труднощів, то я дякую Богу за те, що він використав мою маму».

Читайте також: Ізраїль забороняє відвідувати храми без "зеленої перепустки" про вакцинування. Хто наступний в черзі?

Сама жінка також впевнена, що її чудове зцілення - Божа справа: «Я шокована, але серед усіх переповнюючих мене почуттів я знаю, що це, безумовно, зробив Бог. Раніше мені здавалося, що ніхто не піклується про мене. У мене не було багато друзів, усі мої діти дорослі і незалежні, а мій чоловік постійно працює. Я була самотньою, але цей випадок показав мені, що я справді кохана».

За матеріалами: godreports.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини