Лимонад добра - благодійна акція пройшла під Києвом
30.07.2020
Безкоштовним лимонадом пригощали у місті Ірпінь, просто на вулиці у входу до міського парку «Незнайка».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Майже дві сотні мешканців Ірпеня та гостей міста вгамували спрагу смачним домашнім лимонадом, а також мали змогу відпочити на пуфах і поспілкуватися про справжню любов.

Окрім стаканчику яскравого напою з льодом кожен учасник акції отримав вірш з Біблії або цитату відомої людини.

В акції, що тривала близько двох годин, взяла участь команда з 10 волонтерів. «Хочемо подарувати людям трохи добра, розповісти про люблячого Бога та показати, що у житті є місце безкоштовному» - розповів співорганізатор акції «Лимонад добра» Руслан Чеховський.

Читайте також: У Рівному церква розмістила понад сотню білбордів з біблійними текстами

Бумеранг добра запустили ще до початку самої акції. Водій таксі Uber, який підвозив волонтерів з картонкою "Лимонад безкоштовно", у відповідь не взяв кошти за поїздку.

Одна з бабусь залишила такий відгук: "Почувши, що акція проводиться для того, аби подарувати любов, у мене не залишилось сумнівів, що ви - християни.  Неодноразово, зустрічаючи представників пятидесятницьких общин, я переконуюсь в тому, що ви справжні послідовники Христа і безсумнівно робите добрі справи".

Організатор акції  #ЛимонадДобра - благодійний фонд "Нові вершини". Команда місії також розробила інструкцію для тих, хто хоче провести подібне у своєму місті.

Ірина Франчук, Світлана Кучеренко

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини